Tee-itse-herkut

Anna lahjansaajalle mahdollisuus...

Kaunis paketti ulkoa, herkullinen sisältä ja vieläpä lahjansaajalle jää pieni haaste; valmista itse syötävät herkut! Mikäpä iloisempi yllätys.

 

KYLÄKAUPAN KOOKIES

Todelliset herkut; Lämpimät vanilja-rusina-kauralastut kädenkänteessä maukkaan kahvin kaveriksi. Herkkua on ja helppoa, lisäät vain nesteet ja sekoitat taikinaksi. Kyläkauppa -aiheinen saranakantinen peltipurkki, mukana selkeät ohjeet. Reilu koko 160g.

Kookies_isopallo.jpg


ISOÄIDIN PANNARI

Perinteisen vaniljaisen pannukakun kaikki kuiva-aineet näppärästi annoksena, lisäät vain nesteet! Pakkauksesta tulee uunipellillinen herkullista pannaria! Mummola -aiheinen saranakantinen peltipurkki, mukana selkeät ohjeet. 250g.

Isoaidinpannari_isopallo.jpg


RAKTORIKUSKIN RUUKKULEIPÄ

Leipää voi valmistaa myös kukkaruukussa, Kyllä! Tämä leipä sopii täydellisesti joko lasittamattomassa kukkaruukussa tai vaihtoehtoisesti leipävuokassa valmistettavaksi. Leivän teko voi olla näinkin helppoa, lisäät vain nesteet! Maukas jyväinen leipä. Saranakantiselle raktoriaiheiselle peltipurkille löytyy varmasti jatkokäyttöä vaikka perheen pienimpien aarteille <3 Mukana myös ohje! Reilu koko 250g.

Ruukkuleipa_isopallo.jpg

 

KYLÄNVÄEN KUPPIKAKUT 

 Herkullisten tyrnin makuisten, aidosti marjajauheella maustettujen, kuppikakkujen kuiva-aineet kauniisti kylänraitti -aiheeseen peltipurkkiin pakattuna. Helppo valmistaa, reilu annos. 250g.

Kuppikakut_isopallo.jpg  


KYLÄKAUPAN YRTTILÄTYT

Kyläkaupan Yrittilätyt maustettuna basilikalla ja mintulla, maistuu mainiosti myös pienten suussa. Herkulliset pinaattilättyjen tapaan puolukkahillon kanssa tai halutessaan voi myös kokeilla erilaisia ruokaisia täytteitä! Pakkauksesta tulee 6-10 reilun kokoista lättyä! Kauniisti peltipurkkiin pakattuna, 200g.

yrttilatyt200.jpg

 

 

LÄHIKAUPAN HERKKULÄTYT

Lähikaupan toffeelätyt on niiiiiin herkullinen jälkiruoka kun vaan voi kuvitella yhdistäessään toffeen ja letut! Lasten suosikit! Pakkauksesta tulee 6-10 reilun kokoista lättyä! Kauniisti peltipurkkiin pakattuna, 200g.

 

toffeelatyt200.jpg