Info

METKA -tuotesarja on raikas ja iloinen ripaus nostalgiaa, elettyä elämää ja mukavia muistoja. Tuoteperhe koostuu seitsemästä eri värimaailmasta joiden jokaisen alta löytyy korkealaatuisia, tarkoin valikoituja tuotteita.
 
Tuotemalliston takana on Muotoilija Minna-Mari Meriläinen, jonka tekemisen palo, luomisen into ja idearikkaus tuotteita kohtaan syntyy omista lapsuuden muistoista maalaiskylän kyläkaupalla Pohjois-Karjalassa. Se työ minkä aikoinaan ukkini ja mummini on aloittanut, sittemmin isäni ja äitini jatkanut, jatkuu nyt kolmannessa polvessa kauniiden ja mielikuvituksellisten muistojen muodossa. Ne kyläkaupan nostalgiset tuotepakkaukset ovat heränneet uuteen eloon. Haluan tarjota tuotteideni välityksellä myös muille hyvää mieltä ja mukavia muistoja maalaismaisemista!
 
Tarjoamme yrityksille ja yhdistyksille tuotteita omilla, yksilöllisesti suunnitelluilla etiketeillä. Hyödyllinen, moneen makuun sopiva tuote räätälöidyllä ilmeellä ilahduttaa varmasti saajaa sekä jää positiivisesti mieleen!
 
Oletpa kuluttaja-asiakas, jälleenmyyjä tai lehdistön edustaja, kun sinulle tulee kysyttävää tilauksiin tai tuotteisiin liittyen ota rohkeasti yhteyttä!
 
info@metkakauppa.fi
p. 050-566 4888
 
mummikaupalla_iso.jpg